Egyéni Coaching

Mindenki magában hordozza a leghatékonyabb választ a felmerülő kérdésekre.


A coaching szakirodalom “aha-élménynek” nevezi, én “KLIKK”-nek hívom az átlendülés pillanatát, amikor a coaching folyamán kitárul egy ablak, és felszínre kerülnek rejtett tudások, tehetségek és válaszok. És mivel a coaching célja, hogy saját magában találja meg a válaszokat a felmerült kérdéseire, így saját értékrendjét követve lesz képes fejlődni és változni.

Coachként nem kész válaszokat adok, hanem katalizátorként működöm ebben a megoldáskereső folyamatban. Tudok kérdezni. Tudok figyelni. Tudok hallgatni. Tudok globálisan gondolkodni és átlátni egy problémát. Jelen vagyok és tükröt tartok: rákérdezek a lényeges lépésekre, segítek rávilágítani arra, hogy valóban azt teszi-e, amit szeretne.

MIBEN MÁS A COACHING?

Tréningeken, workshopokon, továbbképzésen az elméleti ismeretek mellett különböző módszerek, technikák, készségek, jártasságok, képességek sajátíthatók el, amelyek gyakorlati alkalmazása segítenek a mindennapi tevékenysége során felmerülő problémák megoldásában. De a nagykönyvekben nincs minden megírva, nem kapunk belőle választ minden felmerülő problémára.

A coaching folyamán egyéni és egyedi helyzetekben találja meg a leghatékonyabb, saját értékrendjének megfelelőbb választ. Mint business coach segítek megtalálni az utat egyedi
döntéshozatali folyamatokban;
hatékony kommunikáció kialakításában;
a munkatársakkal való együttműködésében;
csapatépítésben;
motiválásban;
időgazdálkodásban;
stresszkezelésben;
változásmenedzsmentben;
egyensúly keresésében munka és magánélet között.

INTERKULTURÁLIS COACHING

Az interkulturális coaching a tradicionális coaching folyamatnak egy kreatívabb megközelítése, amely a coaching folyamat eredményét és hatásait mélyíti el. Multikulturális közegben mozgó interkulturális coachként olyan egyedi helyzetekben is segítek, amikor az elakadást, a nehézséget, a probléma gyökerét az jelenti, hogy

  • megváltoztak a társadalom működését, a társas viselkedést meghatározó normák, értékrendek és ezekhez a megváltozott kulturális és társadalmi szokásokhoz kell alkalmazkodnia
  • sokszínű kulturális háttérrel rendelkező csapatban dolgozik
  • más országban vállal munkát
  • nemzetközi csapatban, csapattal dolgozik
  • külföldi cég magyarországi leányvállalatánál dolgozik

Az interkulturális coachingról illetve szolgáltatásomról részletesebben az interkulturalis-coaching.hu weboldalamon olvashat:

Interkulturális coaching szakterületeim:

A VÁLTOZÁS

A coaching célja a mély és tartós változás elérése.

Segítek megtalálni a leghatékonyabb és a legmegfelelőbb válaszokat a felmerült kérdéseire. Azokat a válaszokat, amelyek segítenek leküzdeni belső ellenállásait, elérni célkitűzéseit, megérteni a körülöttünk lévő változást, vagy közelebb hoznak a szükséges változáshoz, változtatáshoz, amelynek köszönhetően sikeresebb lesz szakmai életében és magánéletében is egyaránt.

Találjuk meg együtt a leghatékonyabb válaszokat a kérdéseire!
Hívjon, írjon nekem még ma!